Filozofia

Výrobky Dr.Wolz Zell GmbH sú výsledkom dlhoročného výskumu. Boli vyvinuté s cieľom uplatniť účinky na samotnom prameni nášho zdravia, respiračného systému bunky, posilniť zdravie od samého počiatku.

Pretože choroba a zdravie majú svoj "veľký tresk"  v pôvode bunkách.

Spoločnosť Dr.Wolz Zell GmbH vyrába produkty iba z ingrediencií, ktoré boli vedecky preskúmané a majú preukázateľné účinky. Všetky výrobky obsahujú prírodné, biologické látky, ktoré sú získavané výhradne z prírodných zdrojov. Sú vyrábané náročným procesom, pod osobným dohľadom na zabezbečenie dobrej bio dostupnosti biologických látok. Pretože látky sú viac účinnejšie, keď sú absorbované v prírodnej forme. Synergický vzťah medzi účinnými látkami má zásadný význam.

 

Špeciálna kvalita výrobkov spoločnosti Dr. Wolz

ISO 9001 a HACCP certifikáty.

Môžete si byť istí, že dodržiavame najvyššie štandardy, pokiaľ ide o kvalitu našich výrobkov a výrobných postupov. Tu, vo firme Dr. Wolz, kladieme osobitný dôraz na dobrú biologickú dostupnosťou biologických látok. Dôvodom sú životne dôležité látky, ktoré najúčinnejšie, ak sú absorbované v ich prírodnej forme, a v ich synergickej zmesi.

Spoločnosť Dr. Wolz Zell GmbH vlastní medinárodne akreditovaný certifikát kvality v súlade s DIN EN ISO 9001 (pre vývoj, výrobu a predaj), a certifikovaný HACCP koncept. Aby boli splnené požiadavky certifikácie, spoločnosť Dr. Wolz Zell GmbH kladie dôraz na potrebu udržovať sa na vrchole kvality, spokojnosť zákazníkov a neustále sa zlepšovať v oblasti manažmentu kvality.

 

Čo sa skrýva za skratkou ISO 9001 ?

Štandard ISO 9001 nie je metóda riadenia, je to štandard respektíve norma, ktorá slúži ako referenčný model pre nastavenie základných riadiacich procesov v organizácii, ktoré pomáhajú neustále zlepšovať kvalitu poskytovaných výrobkov alebo služieb a spokojnosť zákazníka. Je to norma procesne orientovaná. Rovnako ako ostatné normy ISO vyžaduje následnú certifikáciu zavedeného systému riadenia a zavedených procesov v organizácii. Výsledkom je certifikát, ktorý je medzinárodne uznávaný a je predpokladom určitej zrelosti a vyspelosti organizácie.

 

Čo sa skrýva za skratkou HACCP ?

HACCP (hazard analysis and critical control points znamená analýzu nebezpečenstiev a metódu kritických kontrolných bodov) je systém, ktorý bol v 60. rokoch minulého storočia vyvinutý v USA pre Národnú leteckú a vesmírnu agentúru (NASA), ktorá potrebovala zabezpečiť 100 % ochranu všetkých potravinových a výživových produktov pred mechanickými, toxickými, chemickými alebo fyzikálnymi kontamináciami. HACCP bol využívaný na testovanie finálnych produktov na potvrdenie bezpečnosti potravín ako preventívny systém produkcie bezpečných potravín, ktorý mal univerzálne uplatnenie. Celý systém bol vybudovaný tak, aby vylúčil alebo na maximálne možnú mieru minimalizoval riziká, ktoréby mohli spôsobiť kozmonautom infekcie, choroby alebo poranenia. HACCP vybudil pozornosť mnohých štátov, ktoré ho začali analyzovať a testovať. Postupne sa stával medzinárone akceptovaným a prijímaným. V roku 1992 bol HACCP včlenený do európskej legislatívy a stal sa celosvetovým štandardom.

 

Špecialita spoločnosti Dr. Wolz  - Enzým kvasinkových buniek

Našou hlavnou expertízou je zdravie zameriavace sa na bunky. Používaním špeciálnej techniky pre fermentáciu kyslíka enzýmu, zakladateľovi spoločnosti Siegfriedovi Wolz sa podarilo kultivovať enzýmy kvasinkových buniek, ktoré zostali biologicky aktívne a boli schopné priameho presunu so širokým rozsahom bioaktívnych prírodných látok vzhľadom na ich podobnosť ľudským bunkám. Enzýmy kvasinkových buniek Dr. Wolz tvoria základ mnohých vysoko účinných produktov z bunkovej línie Oxygen.

Enzýmy kvasinkových buniek Dr. Wolz® - jedinečný prírodný produkt!

Enzýmy kvasinkových buniek sú výsledkom mnohoročného výskumu. Sú pestované v multi-dňovom špeciálnom výrobnom procese - Fermentáciou kyslíka-enzýmov podľa špeciálnej techniky Dr. Wolz - počas okysličovania vo vybranom výživnom lôžku z fytochemikáliami, vitamínmi, minerálmi a stopovými prvkami. Tento proces je jedinečný práve v zabezpečení, že enzýmy kvasinkových buniek zostávajú biologicky aktívne.

Každý jediný enzým kvasinkovej bunky Dr. Wolz pôsobí ako nosič pre mnohé bioaktívne živiny, ktoré sú takto zachované v prirodzenej forme - ako prírodná lekáreň z bunky. Faktom je ze všetky kľúčové procesy v kvasinkových bunkách a v ľudských bunkách fungujú na rovnakom prinajmenšom podobnom princípe, z toho dôvodu sa používajú v biologickom výskume buniek.

Produkt Zell Oxygen (Kyslík pre bunky) obsahuje miliardy čerstvých enzýmov kvasinkových buniek.

 

Enzýmy kvasinkových buniek nemôžu byť prirovnávané k ostatným kvasinkovým produktom. Výrobný proces garantuje, že :

-    Enzýmy kvasikových buniek sa  nemôžu množiť v ľudskom tele !

-    Enzýmy kvasinkových buniek nie sú subjektom žiadneho tepelného alebo sušiaceho procesu, to platí aj pre kvasinkové tablety alebo kvasinkový prášok, všetky osvedčené ingrediencie sú zadržiavané v prírodnej, neporušenej forme.

-    Bunkové inigrediencie sú absorbované optimálne v červe, čo je možné vďaka odolnosti enzýmu kvasinkových buniek proti žalúdočným a žlčovým kyselinám !

Formatívne pozadie enzýmov kvasinkových buniek Dr. Wolz®

Angela Wenzel Wolz :"Môj otec (Siegfried Wolz) vedecky spolupracoval s nositeľom Nobelovej ceny Prof.Dr.Feodor Lynen na izolácii koenzymu A z kvasinkových buniek. Od roku 1969 viedol Výskum a kultivoval enzýmy kvasinkových buniek v jeho vlastnej spoločnosti. Ako odvážny priekopník bol pevne presvedčený o tom, že cez enzýmy kvasinkových buniek by mohol byť schopný vytvoriť kľúčový prínos k zdraviu,  výzive buniek v ľudskom tele, a tak poskytnúť základy pre udržiavanie zdravia pre celý organizmus. Môj brat, Dr. med. George Wolz, a ja sme radi, že nám je umožnené prokračovať v otcovej životnej práci. Špeciálnou charakteristikou enzýmov kvasinkových buniek od spoločnosti Dr. Wolz je ich neuveriteľné množstvo, taktiež vitamínov, minerálov a stopových prvkov.

Dr. Georg Wolz:. "Špeciálny výrobný proces, vyvinutý naším otcom si udržuje precízne ingrediencie enzýmov kvasiniek v biologickej aktívnej forme. Biologické aktívne látky sú ľahšie absorbované ľudským telom ako syntetické. Je dôležité udržovať prírodný biologický efekt ingrediencií. To je dôvod prečo enzýmy kvasinkovkých buniek Dr. Wolz nemôžu byť dostupné v sušenej forme, tabletách či v prášku. Fascinujúcou vecou ohľadne Enzýmov kvasinkových buniek Dr. Wolz je, že podporujú ľudský organizmus presne v lokalizácii kde sila a účinnosť vzniká : v bunkách ľudského tela. Enzýmy kvasinkovkých buniek Dr. Wolz sú elixírom života pre mitochondrie, našu bunkovú “energickú stanicu“ . Mitochondrie nás chránia proti voľným radikálom a vyživujú bunky v tele

 

Bunka je nevyhnutným základom nášho zdravia.

Bunka je nevyhnutným základom nášho zdravia. Odkedy sme si začali byť vedomí doležitosti vitamínov a životných dôležitých látok pre naše zdravie, pokúšali sme sa zabrániť chorobe s chemicky izolovanými látkami. Ale v prírode dôležité látky nikdy nenájdete v izolácii, skôr sú vždy včlenené do potravinového vzorca v kombinácii s ostatnými látkami, akými sú flavonidy ( vodou rozpustné rastlinné farbivá), bielkoviny atď.

Naše telo potrebuje tento vzorec, aby bolo schopné vyrobiť koncentrované životne dôležité látky.  Produkt Enzyme Yeast Cells Dr. Wolz® obsahuje tento vzorec a tak zabezbečuje  dobrú biologickú dostupnosť. Obsahujú napríklad bielkoviny, enzýmy, vitamíny, esenciálne mastné kyseliny, aminokyseliny.

Napriek ich vlastnému nadbytkuv produkte Enzyme Yeast Cells Dr. Wolz®  sú tiež opevnené v rôznych kombináciach aktívnych látok na rôzne účely. Počas procesu fermentácie Dr. Wolza kvasinkové bunky absorbujú tieto látky a doplnia ich do ich bunkového vzorca, ako to robia rastliny. To znamená ze môžeme skonzumovať koncentrované živiny v takej forme, akoby naše telo reagovalo v prípade skonzmovania normálneho jedla.

Aby sme mohli optimálne pracovať, naše bunky musia fungovať na 100% . Bunky amusia byť zásobované a optimálne chránené živinami.

Príklad

Fungovanie našej bunkovej energetickej stanice ( mitochondrie), musí byť chránené životne dôležitými látkami nakoľko premieňajú kyslík na energiu a tak tvarujú základy pre neporušenú bunkovú štruktúru a funkčnosť. Mitochondrie teda obvzlášť závisia na

anti-oxidačnej ochrane, ktorá ich chráni proti voľným radikálom.  Ako ochranná látka je glugagión, ktorý nájdeme v hojnom množstve v prípravku Enzyme Yeast Cells Dr. Wolz®.

 

Zodpovednosť

Ako rodinný podnik kladieme zvláštny dôraz na dôveru a udržateľnosť. Výkonní riaditelia, Angela Wenzel (rodená Wolz) a Dr. med. Dipl.-Ing. Georg Wolz pokračujú v práci zakladateľa firmy - svojho otca - Siegfrieda Wolza, a ručia svojim menom za kvalitu výrobkov Dr. Wolz a ich účinnosť.

Zodpovednosť pre nás znamená spĺňanie najvyšších štandardov kvality našich produktov.

To zahŕňa starostlivý výber surovín, pravideľné analýzy rezíduí, certifikované procesy výroby a testovanie účinkov načich produktov nezávislými výskumnými inštitúciami. Toto je jasný dôvod, prečo jeden z našich výrobkov už po tretí krát vyhral ocenenie - produkt zdravej výživy v roku 2015.

Zodpovednosť pre nás navyše znamená aj zodpovednosť za spoločnosť (ľudí) a životné prostredie. Príkladom je naša účasť s našim logistickým partnerom DHL v ochrannom programe Go Green ( jazdi nazeleno/zdravo), taktiež používanie obnoviteľných zdrojov energie ( fotovoltická elektráreň, geotermálna energia)

V neposlednom rade taktiež nesieme zodpovednosť za našich zamestnancov. V roku 2011 spoločnosť Dr. Wolz bola vybraná ako najlelpší zamestnávateľ v Rhein- Main kraji.